Ort
Borås
Startdatum
24 Feb 2024
Tid
12:00-15:00
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Lilian Svensk
Nummer
39991
Pris
695 kr

Om arrangemanget

Vet du hur du ska ta tillvara på allt du odlar? Slänger du mycket? På denna kurs kommer du få teoretisk information om hur du tar tillvara på allt från trädgården och skogen. Så att du slipper slänga och i framtiden känna glädjen av att ta  vara på det mesta som du odlar eller hittar i skogen.

Innehåll

Information om hur du saftar, syltar, fermenterar, lägger in och torkar som ett komplement till att frysa in.

Lilian tar vara på allt ifrån sin trädgård och skogen och kommer här tipsa om hur hon gör, så att du fortsatt kommer kunna göra mer än bara frysa in. 

För vem
Denna kurs passar alla

Kursledare
Lilian Svensk är en växt- och naturintresserad kvinna som tar vara på det mesta i skog och mark. Svampar, vilda växter och odling är hennes främsta intressen.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Recept tillhandahåller ledaren

Bra att veta
Meddela eventuell födoämnesallergi och/eller specialkost vid anmälan. Tag med matlåda

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

 Ort

Medborgarskolan Borås

Skaraborgsvägen 35 E, Borås

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 695 kr

Summa: 695 kr

Relaterade artiklar

Djur och natur

Trädgårdsdrömmar

Sitter du precis som jag uppkrupen i soffan med trädgårdsmagasin, frökataloger och paddan i högsta hugg, sökandes efter inspiration och information som när en l...

19 februari 2024
Läs vidare om "Trädgårdsdrömmar"
Djur och natur

Bokashi på förskolan Kullerbyttan

På förskolan Kullerbyttan i Säffle, vars huvudman är Medborgarskolan, har man sitt eget lilla kretslopp, som barnen kan följa i realtid. Sedan ett drygt år till...

19 februari 2024
Läs vidare om "Bokashi på förskolan Kullerbyttan"

Utforska ämnesområde