Ort
Örebro
Startdatum
19 Apr 2026
Tid
10:00-13:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Margareta Rosengren
Nummer
31348
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Vill du fördjupa dina kunskaper i vegansk matlagning? Då är det här en kurs för dig!

Innehåll

Under kursen lagar vi vegansk mat, vilket innebär att vi utgår från växtbaserade råvaror och avgränsar från mejeriprodukter som ost, mjölk och grädde samt ägg.

All mat tillagas från grunden med noggrant utvalda råvaror. Vi lägger särskild vikt vid kryddning och smaksättning – hur du bygger upp smakdjup, balans och karaktär i veganska rätter.

Upplägg

  • Deltagarna arbetar i mindre grupper och får olika uppgifter att tillaga enligt tydliga recept.
  • Vi lagar flera rätter som vi avsmakar tillsammans och diskuterar utifrån smak, textur och tillagningsmetod.
  • Alla deltar aktivt i köket – från förberedelser till disk – för att skapa en helhetsförståelse för matlagningens alla delar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial

Matkostnad och receptkompendium ingår i kurspriset.

Bra att veta 

  • Medtag matlådor.
  • Kursen avslutas givetvis med en gemensam måltid.
  • Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.
  • Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan vid anmälan om du önskar delbetala.
  • Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Du kanske också är intresserad av

Aktuellt

Vad vill du lära dig mer om?