
Mat och dryck
Nässlor, salvia och kirskål får trädgårdskocken i mål
Efter att ha drivit både restaurang och örtträdgård i många år är Margareta Rosengren nuförtiden pensionär, åtminstone på deltid. Hon håller fortfarande kurser ...
Publicerad:

Under kursen lagar vi vegansk mat, vilket innebär att vi utgår från växtbaserade råvaror och avgränsar från mejeriprodukter som ost, mjölk och grädde samt ägg.
All mat tillagas från grunden med noggrant utvalda råvaror. Vi lägger särskild vikt vid kryddning och smaksättning – hur du bygger upp smakdjup, balans och karaktär i veganska rätter.
Inga förkunskaper krävs.
Matkostnad och receptkompendium ingår i kurspriset.
Deltagaravgift: 995 kr
Summa: 995 kr

Efter att ha drivit både restaurang och örtträdgård i många år är Margareta Rosengren nuförtiden pensionär, åtminstone på deltid. Hon håller fortfarande kurser ...