Ort
Linköping
Startdatum
10 Mar 2024
Tid
14:00-17:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
43379
Pris
500 kr

Om arrangemanget

Söndagen den 10 Mars håller Birgitta Lindholm en workshop i Acrylic Pouring hos mgnART. Kursen kan ses som en introduktion för dig som vill prova på eller komma i gång med pouring. När du anmäler dig till denna kurs ska du inte välja direktbetalning.

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se När du anmäler dig till denna kurs ska du inte välja direktbetalning.

Upplägg

Birgitta går bland annat igenom:

  • Förberedelse av färger med pouring medium
  • Förberedelse av canvasduk för pouring
  • “Flip cup”, genomgång och praktik
  • En liten genomgång av ett antal andra tekniker att prova på egen hand

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kostnad

Pris: 500 kr, inklusive 1 st duk 3D 30 x 30 cm, 1 duk 10 x 50 och enkel fika
Räkna utöver detta med materialkostnader för de färger du önskar använda. Du ser vårt sortiment här: Pebeo-pouring

Kursmaterial

1 st duk 3D 30 x 30 cm, 1 duk 10 x 50 ingår. Räkna utöver detta med materialkostnader för de färger du önskar använda. Du kan handla online eller på plats med 10% rabatt.

Kursledare

Birgitta Lindholm

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. När du anmäler dig till denna kurs ska du inte välja direktbetalning. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 500 kr

Summa: 500 kr

Utforska ämnesområde