Här hittar du arrangemang som passar till möhippa eller svensexa.

Planerar du för en möhippa eller svensexa och funderar över en rolig aktivitet? Hos Medborgarskolan hittar du flera roliga och spännande aktiviteter som passar för både den blivande bruden såväl som för brudgummen. Att göra något tillsammans är dessutom en rolig aktivitet för hela gänget. Självklart med den blivande bruden eller brudgummens intresse i åtanke då detta ska vara inför deras stora dag. Här kommer några exempel på aktiviteter som vi tror skulle kunna passa. Vi kan även skapa en halvdag för just ditt sällskap där ni tillsammans kan prova på minnesvärda aktiviteter.

Livsnjutaren

God mat och dryck förhöjer hela upplevelsen av en möhippa eller svensexa så kanske ett tillfälle där ni lagar mat tillsammans kan vara ett tips. Är bruden eller brudgummen en finsmakare kanske en någon slags provning kan passa? Vad sägs om choklad eller champagneprovning eller varför inte båda?

Artisten

Varför inte passa på och lära sig en klassisk bröllopsvals till att utmana brudparet att testa på magdans eller poledans?Älskar din vän att sjunga och showa? Då kan den perfekta aktiviteten vara att testa på ett nytt instrument.

Äventyraren

Gillar bruden eller brudgummen fart och fläkt kanske ni skulle passa på och ta ett skoterkort tillsammans. På så sätt kan ni även förlänga möhippan eller svensexan till en längre period. Det skulle även kunna vara en bra bröllopspresent till det sportiga paret att de får ta skoterkort tillsammans.

Chillaren

Gillar bruden stillsamma aktiviteter så kan en avslappnande dag med yoga passa. Kanske kan en prova på kurs i mindfullness locka för att komma in harmoni inför den stora dagen, eller ett så kallat skogsbad där ni tillsammans laddar med ny energi.

Pysslaren

Har bruden alltid en massa DIY-projekt på gång? Varför inte lära er göra smycken på en silversmideskurs, gå och dreja eller testa att binda blommor som ett proffs?

Den vetgirige

Har brudparet planerat bröllopsresa utomlands? En annorlunda men uppskattad bröllopspresent skulle kunna vara en crash course i det landets språk.

Till möhippor och svensexor

Din sökning"" visar 4 resultat i

Sortera på:

Läs vidare om "Drejning - Engångsaktivitet"
Möhippa/Svensexa
Nyhet
Workshop
Prova på
Intensivkurs

Drejning - Engångsaktivitet

Ort: KarlstadStartdatum: Tid: 19:00-21:15Antal tillfällen: 1 st tillfällenDagar: Pris: 0 kr
Läs vidare om "Florist för en dag: Eget sällskap"
Möhippa/Svensexa

Florist för en dag: Eget sällskap

Ort: StockholmStartdatum: 13 Apr 2024Tid: 10:00-13:00Antal tillfällen: 1 st tillfällenDagar: LördagPris: 1 295 kr

Utforska ämnesområde