Gå en musikteorikurs och lär dig grunderna i musikens uppbyggnad. Musikteori eller musiklära som det också kallas, är läran om musikens struktur och uppbyggnad. En kurs i musikteori kan få dig att se på musik, på ett helt nytt sätt. Det är nästan som att lära sig ett nytt språk.

Lär dig mer om musikteori på en kurs hos oss! Det finns många skäl att lära sig mer om musikteori, några bra anledningar är att:

  • Du blir en bättre artist, med större förståelse för musikens uppbyggnad. Musikteori gör att inlärning, övning och utförande blir enklare.
  • Du får fler alternativ som musiker. Allt ifrån utförande och komponerande till improvisation och undervisning av musik känns ofta lättare efter en kurs i musikteori.

Musikteori är för kompositörer, vad grammatik är för poeter. På en kurs i musikteori kan du lära dig om vad musiker och kompositörer har gjort tidigare, och varför det fungerar. Musikteori dikterar inte vad du måste göra. Precis som poeter inte är begränsade till de strikta grammatiska regler som finns, väljer även musiker att ignorera vissa regler i musikteori för att skapa sin egen stil.

Vårt utbud inom Musikteori

Din sökning"" visar 1 resultat i

Sortera på:

Läs vidare om "Musikteori, nybörjargrupp"
Kurs
Nyhet
Sommarkurs

Musikteori, nybörjargrupp

Ort: GöteborgStartdatum: 28 Maj 2024Tid: 17:00-18:30Antal tillfällen: 6 st tillfällenDagar: TisdagarPris: 1 790 kr

Få platser kvar

Ämnen inom musik

Utforska ämnesområde