Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Medborgarskolan Örebro

Välkommen till Medborgarskolan i Örebro, hos oss kan du delta på kurser och föreläsningar, men du kan också skapa din egen studiecirkel eller hyra en replokal i något av våra musikhus.

Hos oss kan du lära dig språk, såsom spanska, italienska och ryska. Du kan gå en trädgårdskurs eller lära dig keramik. Kanske är Jägarexamen eller ett förarintyg det som du eftersöker?

Kontakta oss

019-764 14 00
orebro@medborgarskolan.se

Storgatan 18
703 61 Örebro

Telefontid
Måndag-fredag 08:00-17:00

Expeditionens öppettider
Måndag-torsdag 09:00-16:00
Fredag 09:00-12:00

På gång!

Visa föregående artikel

Gå en sommarkurs!

Varva sommarens vila med inspiration och nya kunskaper. Vi har roliga och spännande sommarkurser inom många områden. Kanske kan en sommarkurs inom dans, språk, hantverk eller konst locka?

Hundkurs

Gå en hundkurs eller valpkurs! Lär dig mer tillsammans med din valp eller vuxna hund. På en hundkurs får du tips och idéer på hur du kan träna för att få en glad och lydig hund.

Kursnyheter

Här hittar du våra senaste kursnyheter. Vi vill vara ständigt aktuella och uppdaterar därför vårt kursutbud varje termin. Här har vi samlat alla aktuella kursnyheter.

Visa nästa artikel

Showdansskolan Entré

Läs vidare om “Showdansskolan Entré”

Showdansskolan Entré

Dansglädje för alla åldrar. Entré är dansskolan där glädje och show står i centrum. Vi vänder oss till alla åldrar. Hos oss kan du dansa showdans, streetdance, stepp, balett, barndans, ragga, breakdance, commercial jazz, lyrisk jazz, afrofusion, dancehall och för de allra minsta danslek! Varje vår avslutar vi terminen med en sprakande show. Dansskolan ligger centralt och har nära till buss och tåg.

Showdansskolan Entré
Läs vidare om “Hundkurs”

Hundkurs

Gå en hundkurs eller valpkurs! Lär dig mer tillsammans med din valp eller vuxna hund. På en hundkurs får du tips och idéer på hur du kan träna för att få en glad och lydig hund.

Hundkurs

I fokus

Läs vidare om “Från novis till kursledare”

Från novis till kursledare

Vi säger ofta att på Medborgarskolan blir intresse till kunskap. Läs om vägen från novis till fullblodsproffs inom släktforskning.

Läs vidare om “Från släktforskningskurs till vänner för livet”

Från släktforskningskurs till vänner för livet

Varje torsdag mellan kl. 9.30 -12 hörs prat och skratt i Medborgarskolans lokaler. Då träffas Bouppteckningsgruppen som består av fem damer i mogen ålder och man kan ana att torsdagsförmiddagarna är en av veckans absoluta höjdpunkter.