Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Låt dansen inspirera dig
Kurs

Balett 8-12 år fortsättning

Ort
Kristianstad
Startdatum
14 Feb 2021
Tid
12:00-12:45
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
51792
Pris
850 kr

Om arrangemanget

Balett ger en grundträning till alla som dansar, särskilt om man tänkt sig en fortsatt karriär inom vilken dansstil som helst. Du tränar smidighet och koordination. Är ditt barn 7år? Kontakta oss för rådgivning om vilken fortsättningsgrupp som passar bäst!

Balett stärker kroppen på ett effektivt sätt och utvecklar dansteknik som hjälper med balans och kroppskontroll i andra dansformer.

INNEHÅLL OCH MÅL
Balett ger en grundträning till alla som dansar, särskilt om man tänkt sig en fortsatt karriär inom vilken dansstil som helst.
Du tränar smidighet och koordination. Klassisk musik förbättrar taktkänslan samtidigt som den ger utrymme att hitta din egen danspersonlighet.

UPPLÄGG
Varje lektion är 45 minuter

FÖRKUNSKAPER
2 terminer av Nybörjarkurs eller motsvarande förkunskaper

Är ditt barn 8år? Kontakta oss för rådgiving om vilken fortsättningsgrupp som passar bäst!

KURSLEDARE
Veronica är estetiskt lagd, har alltid haft ett dansintresse och började dansa som barn. På gymnasiet gick hon estetiska programmet med inriktning dans. I vuxen ålder har hon tagit danskurser i balett och showdans. Hon har goda erfarenheter av att leda barndans i åldrarna 2-12 år, något hon tycker är jättekul. Hon vill sprida glädje och rörelse!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Balettdräkt/gymnastikdräkt, vanliga strumpbyxor och mjuka balettskor till de små. Mycket finns att köpa på H&M eller på Balettshop i Malmö eller Stockholm. Det finns även internet-affärer av olika slag.

BRA ATT VETA
Avvakta kallelse i posten!

OBS: Lovuppehåll vecka 8 och vecka 13

Medborgarskolans Danslokal
Magasinsgatan 2 - gå runt huset till baksidan och lastbryggan - där är ingången.

Missade du kursstarten? Då kan du anmäla dig och betala för resterande gånger!

Rabatt hos Bokus Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. På https://www.bokus.com/foretag/medborgarskolan finns detaljerad information

Ort

Medborgarskolan Danssal Kristianstad

Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan, Kristianstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 850 kr

Summa: 850 kr

Utforska ett ämnesområde