
Europa på en tallrik med Gaja!
Gaja Dudkiewicz är utbildad gastronom och kursledare inom mat & dryck på Medborgarskolan i Stockholm. Under hösten 2023 lanserar hon en ny spännande kursserie s...
Bon appétit!
Följ med på en smakresa till Frankrike utan att lämna Sverige. Tillsammans med Jonas får du lära dig att tillaga en klassisk fransk trerätterslunch från grunden – med förrätt, varmrätt och dessert. Vi använder noggrant utvalda råvaror, gärna ekologiska och säsongsanpassade. Inga tillsatser eller konserveringsmedel – bara rena smaker och genuint mathantverk.
Under kursen lagar vi maten i par, steg för steg med tydlig vägledning av Jonas. När allt är klart dukar vi upp och njuter av vår egenhändigt tillagade franska måltid i goda vänners lag. Räkna med att vi sätter oss till bords runt kl. 13, så ett lättare mellanmål innan kursstart rekommenderas.
Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna!
Jonas har en gedigen bakgrund inom restaurangbranschen och en passion för det nya franska köket. Som kock, mathantverkare, surdegsbagare och engagerad hobbyodlare vill han nu dela med sig av sina kunskaper.
Hans filosofi: god mat kräver bra råvaror, respekt för hantverket och en nypa nyfikenhet.
Välkommen till en smakrik dag i det franska kökets tecken!
Kostnad för råvaror, recept och material ingår i avgiften. Det är viktigt att ni meddelar eventuella allergier senast 4 dagar innan kursen.
Medborgarskolan har många andra spännande matkurser att välja bland. Läs mer på vår hemsida.
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.
Deltagaravgift: 1 295 kr
Summa: 1 295 kr