Ort
Linköping
Startdatum
17 Feb 2024
Tid
10:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Annalena Asklund
Nummer
43251
Pris
2 995 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

Att arbeta med lera är ett av de äldsta uttrycken för mänsklig skaparglädje! I den här helgkursen har vi mindre antal platser för att ge dig ännu bättre kurskvalitet!

Innehåll

Detta är en intensivkurs i drejning. Syftet med kursen är att lära sig tekniken. Varje deltagare får disponera en drejskiva under hela kursen.
Helgkurs 10.00-16.00 17-18 februari. Datum för glasering bestäms inom gruppen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Anna-Lena Asklund är utbildad keramiker och har många års erfarenhet av att leda kurser.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Materialavgift för lera tillkommer med ca 60 kr/kg. I priset ingår även kostnad för glasyr och bränningar. Materialavgiften faktureras efter avslutad kurs.

Bra att veta

Ta på oömma kläder.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

För dig som kommer långväga ifrån har vi möjlighet att erbjuda rabatterat boende på närmaste hotell; Scandichotell Linköping Väst.

Kontakta oss på linkoping@medborgarskolan.se för bokningskod för att få ta del av rabatten.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 995 kr

Summa: 2 995 kr

Relaterade artiklar

Konst och hantverk

Rik på keramik

Alla som någon gång har stått bredvid och sett på när någon drejar vet hur enkelt, smidigt och tillfredsställande det ser ut. Tar man sedan chansen att prova sa...

31 oktober 2023
Läs vidare om "Rik på keramik"
Konst och hantverk

Kreativt med lera för hela familjen

Familjen Syrstad från Åsa skippade utlandsresan och bokade en familjekurs i keramik på Medborgarskolan i stället – ett perfekt sätt att tillbringa en sommarveck...

1 mars 2023
Läs vidare om "Kreativt med lera för hela familjen"

Utforska ämnesområde