Ort
Stockholm
Startdatum
11 Okt 2023
Tid
18:15-20:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Cecilia Alstermark
Nummer
52854
Pris
2 650 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

För dig som redan gått en eller flera skrivarkurser och vill ta ditt skrivande ett steg vidare.
Innehåll
Fördjupa dig i olika berättargrepp, få nya impulser, stöt och blöt texter, kreativa och matnyttiga skrivövningar, vidareutveckla påbörjade projekt och kom igång med nya.

Upplägg
Vi varvar teori med praktiska övningar. Du får hemuppgifter och vi läser och diskuterar varandras texter. Kursen går vecka 41, 43, 45, 47, 49 och 50.

Förkunskaper
Du bör ha gått en eller flera skrivarkurser. 

Kursledare
Cecilia Alstermark är författare, journalist och utbildad skrivpedagog. Hon har skrivit två diktböcker, en bilderbok samt medverkat i reportage- och faktaböcker. Cecilias ledord är kreativt, lustfyllt och prestigelöst.
 
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.
 
Kursmaterial
Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial.

Utvecklingsmöjligheter
På Medborgarskolan och Kulturama finns flera olika kurser inom Skriv, bla Skrivprocessen, Reflekterande skrivande, Skriv karaktärer och miljöer samt Kreativt skrivande för att nämna några. 

Bra att veta
Kursen går vecka 41, 43, 45, 47, 49 och 50.
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 2 650 kr

Summa: 2 650 kr

Relaterade artiklar

Kommunikation

Skrivarkurs för fantasyfans

Älskar du monster och magi och drömmer om att lära dig mer om fantasy, skräck och sci-fi? Kanske till och med skriva en egen berättelse? Gå då en kurs på Medbor...

11 juli 2023
Läs vidare om "Skrivarkurs för fantasyfans"

Utforska ämnesområde