Natur i Västernorrland

Medborgarskolan Västernorrland

Välkommen till Medborgarskolan Västernorrland. Vi erbjuder ett brett spektra av kurser, föreläsningar, studiecirklar, kulturevenemang och digitala arrangemang. Du hittar oss både i Sundsvall och Örnsköldsvik men vi arbetar över hela länet.

Ladda upp ditt kunskapsbatteri med utvecklande kurser som finns i både fysisk och digital form. Du kan lära dig ett nytt språk, grunderna i att stärka ditt varumärke genom sociala medier, vad du kan laga för mat utomhus och mycket annat.

Vill du starta en studiecirkel, ett kulturprogram eller samarbeta med oss på annat sätt? Våra samarbeten med föreningar och grupper är en grundsten i vår verksamhet. Nu kan du även starta studiecirkel på distans!

Vi arrangerar även fysiska och digitala föreläsningar, kulturevenemang och livestreams från vårt musikstudio Örnsköldsvik.

I Sundsvall har vi ett välbesökt galleri, Galleri Granen, där vi arrangerar ett otal utställningar och konstworkshops under året.

I Örnsköldsvik har vi daglig verksamhet inom media och musik som heter Studio Rex.

Just nu

Visa föregående artikel
Visa nästa artikel

Vi har så mycket mer än bara kurser

Läs vidare om "Samarbeten"

Samarbeten

Medborgarskolan samarbetar med många olika föreningar och verksamheter runt om i landet. Våra samarbeten med föreningar bygger på ideellt engagemang och ser olika ut beroende på föreningens behov, omfattning och vilja. Ofta anordnar vi studiecirklar och kulturprogram tillsammans.

Samarbeten