Ort
Linköping
Startdatum
2 Mar 2024
Tid
13:00-16:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
42790
Pris
600 kr

Om arrangemanget

Denna kurs arrangeras i samarbete med mgnART, och hålls i deras lokaler. Läs mer om mgnART på mgnart.se 

Innehåll

Om Procreate känns överväldigande kan den här kursen vara en bra idé. Riley går igenom flera genvägar som underlättar ditt arbete och visar vidare hur du kan använda Procreate för att skapa många olika sorters projekt. Från animationer till recept till karaktärdesign till en hel bok om så önskas. Dessutom kan hon visa hur du bygger egna brushes som passar just dina behov.

Ett stort användningsområde för Procreate är att du kan jobba vidare med dina analoga skisser eller bilder på “paddan”. Här kommer du få många tips och arbetsmetoder för att göra just detta.

Upplägg

Kursen är 3 timmar vid två tillfällen.

Lördag 2024-03-02 klockan 13 – 16 och söndag 2024-03-03 klockan 13-16

Kursmaterial

Du behöver en egen iPad med Procreate installerat.

Kursledare

Riley Töörn är utbildad konstnär och pysselfantast från Colorado.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos mgnART och Akademibokhandeln samt 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Ort

MgnART

Ribstonvägen 2, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 600 kr

Summa: 600 kr

Utforska ämnesområde