En man sjunger karaoke
Kurs

Våga tala! - Presentationsteknik del 2

Ort
Ystad
Startdatum
14 Nov 2023
Tid
17:30-20:30
Dagar
Tis, Tors
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Cecilia Grankvist Dahmén
Nummer
58528
Pris
1 550 kr

Om arrangemanget

Visste du att en av våra vanligaste fobier är talskräck? Så om du känner dig osäker att tala inför andra så behöver du åtminstone inte känna dig ensam. Retorik och presentationsteknik, del 2.

I denna kurs får deltagarna ytterligare redskap att utveckla sig som talare. Vi går igenom hur du praktiskt kan lägga upp ett övertygande tal. Hur och när du använder dig av powerpoint och andra hjälpmedel. Vi tränar kroppsspråket och rösten som verktyg. Hur du hanterar frågor från publiken och får dem engagerade.

• Presentationsteknik
• Retorik
• Grupperna är små

Så här går det till
Kursen går en gång i veckan i 5 veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 4x45 minuter per kurstillfälle.

Material
Inga material eller förkunskaper krävs, bara nyfikenhet.

Ledare
Cecilia har en bakgrund som skådespelare och teaterpedagog. I 30 år har hon hjälpt företag, organisationer och enskilda att förbättra och utveckla sitt sätt att kommunicera.
- Som skådespelare vet jag hur viktigt det är att använda sig av alla verktygen såsom gester, närvaro, röst och humor. Tro mig du kan försätta berg om du bara vet hur.
Du kan läsa mer om Cecilia på hemsidan www.ceciliagranquist.se

Bra att veta
Antalet kursdeltagare är begränsat för att passa kursens format. Det gör vi för maximal inlärning, kvalité och trivsel. Våra kursledare är noga utvalda och grupperna små.

Anmälan
Anmälan sker via formuläret på kursens hemsida eller genom Kundcenter, tel. 075-241 68 50.
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig - anmälan är bindande.
Bokningsbekräftelsen, som du får direkt efter anmälan, är en bekräftelse på att din anmälan har registrerats. Det startdatum som anges där är preliminärt. När kursen blivit startklar får du en Kallelse med faktura i brev med posten. Där anges definitiv startdag, plats, tidpunkt och ibland även information om portkod med mera.
Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen!

Fortsättningsmöjligheter
Många av våra kurser finns på nivåer från nybörjare till avancerad och i olika former av fördjupning och specialisering. För möjligheter att bygga vidare på just din kurs – hör efter med ledaren. Det kan vara möjligt att förlänga en påbörjad kurs.
Vi erbjuder en bred variation av studiecirklar, intensivkurser, workshops och föreläsningar. Allt fler upptäcker våra distanskurser och ett ännu bredare utbud av ämnen och studieformer. Ambitionen är att ge dig utvecklingsmöjligheter var du än befinner dig på din resa från intresse till färdighet och kunskap.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.
Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Ort

Medborgarskolan

Adlercreutzgatan 4, Ystad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 550 kr

Summa: 1 550 kr

Utforska ämnesområde