Kundaliniyoga är en autentisk och kraftfull yogaform. Kundaliniyoga kallas också för "hushållsyoga" eftersom det är en yogaform som alla kan göra för att må bättre i vardagen. Kundalini betyder livskraft.

Kundaliniyoga, även kallad medvetenhetens yoga, är en möjlighet för dig att i vardagen skapa balans och inre harmoni. Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga där man gör en serie övningar som avslutas med vila och meditation.

Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa olika människor. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar.

Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet. Syftet med Kundaliniyoga är främst att skapa en inre frid så att man kan bli nöjd med sig själv som den man är. Som utövare får man träna upp sin förmåga att lyssna inåt.

Kundalini är en yogaform för människan i vardagen. Med kraftfulla andningsövningar och dynamiska rörelser vitaliseras och samkörs immunförsvar och nervsystem. Ditt inre fokus står i centrum. Lyssna på andningen och kroppens behov.

Vårt utbud inom Kundaliniyoga

Din sökning"" visar 10 resultat i

Sortera på:

Läs vidare om "Harmonisk yoga med Rebecka Magnusson"
Kurs
Friskvård

Harmonisk yoga med Rebecka Magnusson

Ort: KristianstadStartdatum: 25 Sep 2024Tid: 16:55-17:40Antal tillfällen: 10 st tillfällenDagar: OnsdagarPris: 1 200 kr
Läs vidare om "Harmonisk yoga med Rebecka Magnusson"
Kurs
Friskvård
Sommarkurs

Harmonisk yoga med Rebecka Magnusson

Ort: KristianstadStartdatum: 29 Maj 2024Tid: 16:55-17:40Antal tillfällen: 4 st tillfällenDagar: OnsdagarPris: 495 kr
Läs vidare om "Yoga"
Kurs
Friskvård

Yoga

Ort: SmålandsstenarStartdatum: 31 Jan 2024Tid: 19:00-20:00Antal tillfällen: 18 st tillfällenDagar: OnsdagarPris: 2 250 kr
Läs vidare om "HormonyYoga - Worskshop för hormonbalans"
Föreläsning
Friskvård
Helgkurs
Nyhet
Workshop

HormonyYoga - Worskshop för hormonbalans

Ort: KristianstadStartdatum: 25 Maj 2024Tid: 09:00-14:00Antal tillfällen: 1 st tillfällenDagar: SöndagPris: 895 kr

Ämnen inom yoga

Utforska ämnesområde