Surdegsbröd är en av de äldsta och mest älskade brödsorterna i världen. Det är ett bröd med själ och karaktär, som förenar tradition med innovation.

Att baka surdegsbröd handlar inte bara om att kombinera mjöl, vatten och jäst. Det handlar om att skapa en levande kultur av mjöl och vatten, där naturen får göra sitt arbete och fermentera degen till perfektion.

På surdegskursern får du lära dig konsten att göra din egen surdeg från grunden. Du kommer att upptäcka hemligheterna bakom den perfekta balansen mellan mjöl och vatten, hur man vårdar och underhåller sin surdeg och hur man skapar ett matbröd som är luftig, saftig och smakrik.

Genom att experimentera med olika mjölsorter, smaker och formar kan du skapa bröd som är unika och speglar din stil. Kanske vill du tillsätta nötter och frön för extra crunch, eller kanske vill du ge brödet en touch av örter och kryddor för att sätta en personlig prägel.

Genom surdegskursen får du inte bara lära dig teknikerna och hemligheterna bakom surdegsbröd, utan du får också ta del av en gemenskap av bröd entusiaster som delar din passion.

Vårt utbud inom Surdeg

Din sökning"" visar 0 resultat i

Sortera på:

Hoppsan!

Din filtrering gav inte några träffar, vänligen justera din filtrering.

Ämnen inom bakning och sötsaker

Utforska ämnesområde