Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Medborgarskolan Göteborg

Vi på Medborgarskolan följer gärna med på din resa, oavsett du väljer att lära dig ett nytt språk, utveckla din kreativa sida eller gå en diplomutbildning. Titta närmare på höstens alla lustfyllda och lärorika kurser – och låt sedan magkänslan avgöra.

I höstens kursprogram möter du några av våra uppskattade kursledare som delar med sig av sin passion – med både hjärta och hjärna. Här träffar du också kursdeltagare som skaffar sig kunskaper för framtiden, återupptäcker drömmar eller helt enkelt har kul tillsammans. Läs vidare här

Välkommen till en ny, skön höst hos Medborgarskolan!

På gång

Vi har så mycket mer än bara kurser...

Läs vidare om “Arbetsliv”

Arbetsliv

Medborgarskolan har under drygt 25 år hjälpt tusentals människor att komma närmare arbetsmarknaden. Vi arbetar alltid med individen i fokus och utgår från varje persons unika önskemål och förutsättningar. Vårt aktiva samarbete med det lokala näringslivet ökar dina möjligheter att få jobb.

Arbetsliv

Vår värld

Läs vidare om “De snickrar på sin dröm”

De snickrar på sin dröm

I takt med att möblerna tar form, växer också hantverksdrömmarna. Cecilia och Anna går diplomutbildning i möbelsnickeri.

Läs vidare om “"Vi fann varann på språkkursen"”

"Vi fann varann på språkkursen"

Johan var nyinflyttad och ville ha något att göra. Sonja ville bli bättre på ryska. På kvällskursen hittade de vad de sökte. Och de hittade varandra.