Medborgarskolan Göteborg

Känslan är central på Medborgarskolan. Att aktiviteten* du väljer hos oss tänder en passion i dig som i någon form fortsätter att växa till ett livslångt, lustfyllt kärleksförhållande – det är det vi jobbar för. Oavsett det rör sig om en kunskap eller färdighet som omständigheterna kräver eller en lust skapad av dina drömmar. Varmt välkommen till Medborgarskolan!

*Kan vara en kurs, ett arbetsmarknadsprogram, en aktivitet med gruppen eller föreningen du tillhör som samarbetar med Medborgarskolan, eller rentav en aktivitet eller ett ämne i en av våra förskolor eller skolor.

På gång

Vi har så mycket mer än bara kurser...

Vår värld

Läs vidare om "Virkning värsta trenden"

Virkning värsta trenden

En allt vanligare syn på pendeltåg och bussar är folk som virkar mormorsrutor i glada färger. Handarbete i allmänhet och virkning i synnerhet verkar ha blivit trendigt. Och många går på kurs, till exempel med Katarina Kvist.

Läs vidare om "Tecken i tiden"

Tecken i tiden

När Jan Johanssons dotter var ett år konstaterade läkarna att hon var döv. Det blev en stor och omvälvande förändring för hela familjen. Och för Jan, som jobbade i fastighets- och byggbranschen, blev det också en helt ny karriär.