Viktor

Victor Sundin.png

Viktors idrottsliga bana började tidigt med fotboll, hockey och innebandy vilket han höll på med större delen av sitt liv hittills. Han insåg dock hur roligt och häftigt det var att vara stark och rörlig som en gymnast och slutade därför med dessa sporter och började istället utforska andra sätt att träna och röra på sig.
Nuförtiden består hans träning av styrke- och rörlighetsträning, handstående, gymnastik, yoga och acroyoga, slackline, floorwork, capoeria, klättring samt hinderbanelopp. Han är en mångsysslare som gärna är öppen för att testa nya utmaningar för att skapa en så allsidig och anpassningsbar kropp som möjligt som ska hålla sig stark, rörlig och frisk. Hellre bra på många saker än bäst på en sak.
Med en 4-årig Magisterutbildning inom Idrottsvetenskap på Linnéuniversitetet, en utbildning som Personlig tränare, diverse kurser och workshop, tre års coachande både som personlig tränare samt instruktör har Viktor såväl teoretisk som praktisk erfarenhet av att instruera och hjälpa andra. Med sin lekfulla men samtidigt noggranna och personliga stil brinner han för att hjälpa andra att utvecklas och plocka fram sin fulla potential samt att hitta glädjen i att träna och röra sig!

Undervisar i:

Gymnastik, Akrobatik, Läs och res med VR (virtual reality) 61+

Genomförda utbildningar hos oss:

LIM (LedarIntroduktion Medborgarskolan)2019