Ort
Stockholm
Startdatum
9 Nov 2023
Tid
17:30-19:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Ulrika Viltvinge
Nummer
53154
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Att ta tillvara och använda trädgårdens vatten blir alltmer angeläget... men hur gör man?

Den här trädgårdskursen handlar om dammar och regnvatten. Du får inspiration, kunskap och handfasta tips. Ökad medvetenhet kring vatten gynnar dig själv, miljön, och beredskapen i vårt samhälle.

Innehåll

Kursens syfte är att öka medvetenheten kring det livsviktiga vattnet. Att anlägga en damm i trädgården gynnar den biologiska mångfalden, och att skörda regnvatten har många fördelar både för dig själv och för miljön. Här får du lära dig mer om dessa viktiga delar av en hållbar trädgård - sedan kan du börja planera för odlingssäsongen 2024!

Upplägg

Kursen hålls under tre torsdagar kl. 17:30-18:45 på Hagagatan 23A.

Aktuella datum: 9/11, 16/11 och 23/11

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs - både nybörjare och lite mer erfarna odlare som vill lära mer är välkomna.

Ledare

Ulrika Viltvinge är gymnasielärare i biologi och har lång erfarenhet av trädgård och alla sorters odlingar. Miljötänk och kretslopp genomsyrar hennes trädgårdsliv. Hon brinner för att se möjligheter i alla sorters trädgårdar och grönområden, och vill inspirera till att utveckla nya odlingar tillsammans med andra.

Utvecklingsmöjligheter

Vi har ett brett utbud av trädgårdskurser på Medborgarskolan - håll utkik på vår hemsida om du vill utveckla och fördjupa dina odlingskunskaper!

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde