Ort
Örebro
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
17:15-18:45
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
80065
Pris
1 490 kr

Om arrangemanget

Kom med i vår populära grupp Yoga för stela män! Vår ledare Magnus delar med sig ur sin verktygslåda med övningar för att minska stelhet och stress i kroppen. En kraftfull och dynamisk yoga, med hjälp av olika fysiska positioner och andningstekniker, får du hjälp med att skapa balans i kroppen och reducera stelhet.

Innehåll

I Kundaliniyoga blandas fysiska övningar med andningsövningar, meditation och avslappning. Du kommer få vara i kontakt med både kraftfullhet och mjukhet, aktivitet och vila. Magnus kommer att under dessa pass låta er få en försmak av kundaliniyogans välbefinnande för kropp och själ. 

Förkunskaper

Här krävs inga förkunskaper. Kundaliniyogan passar alla människor, oavsett ålder eller fysiska förutsättningar, både för dig som är nybörjare eller har utövat yoga tidigare, övningarna anpassas efter gruppen och det finns alltid en mängd olika nivåer på övningarna 

Upplägg

Kursen är  90 minuter X 10  en gång i veckan
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt, barfota eller strumpor.  Vi har fräscha  yogamattor och bolster att låna ut men önskar du hellre ta med egen matta går det förstås bra. Omklädningsrum med dusch finns i lokalerna

Kursledare

Magnus har utövat yoga i 8 års tid och är utbildad kundaliniyogalärare KRI Level 1.
Han har genom sin yoga hittat ett sätt att leva ett aktivt och sunt liv.
Yogan har gett honom verktyg att få balans och lugn i tillvaron, kunskap som han gärna för vidare till sina deltagare.

Friskvårdsbidrag

Till den här kursen kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
• Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
• Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
• Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Rabatter
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

https://www.medborgarskolan.se/formaner

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/kopvillkor-diplomutbildning/

Medborgarskolan och folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.
Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

 

Ort

Medborgarskolan Örebro Fredsgatan 14

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 490 kr

Summa: 1 490 kr

Utforska ämnesområde