Ort
Malmö
Startdatum
2 Feb 2023
Tid
17:30-18:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
8 st
Ledare
Isabella Nitschke
Nummer
61432
Pris
995 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

En 8-veckors kurs för dig som vill lära dig verktyg för att bättre hantera stress samt att reducera ångest och oro. Kursen följer Traumaanpassad Yoga Sveriges (TAY) metoder.

Alla upplever vi någon gång i livet perioder eller situationer som känns krävande och ibland ohanterbara. Det kan vara ett stressigt arbete, svårt att få ihop livspusslet, utmaningar i en relation eller kanske en händelse som plötsligt förändrar livet, tex en olycka, sjukdom, förlust eller att vara en nybliven förälder.

Påfrestande situationer kan få oss att hamna i en ond cirkel med för mycket tänkande som skapar oro, svårt att sova och med försämrad fysisk och psykisk hälsa som följd. Det kan upplevas som att man förlorar kontrollen över sig själv och sin kropp. I dessa fall kan man behöva hjälp att återta balansen i sitt liv. Yoga kan utgöra ett verktyg som underlättar denna process på ett behagligt och mjukt sätt.

Genom lätta yogaövningar, andning och rörelse blir du mer medveten om olika beteenden och tankemönster. Varje lektionstillfälle bygger på ett särskilt tema där du introduceras till olika verktyg och metoder för ökad självmedvetenhet och ökad förmåga till stresshantering och minskning av stress i ditt liv.

FÖR VEM?
Kursen är öppen för alla och inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Isabella Nitschke, auktoriserad att undervisa Ashtanga yoga av Sharath Yoga Centre i Mysore, Indien samt utbildad life coach och yogaterapeut för mental hälsa. 
Mer information om ledaren hittar du på nedanstående hemsida: 
https://ashtangayogamalmo.se/  Epost: info@ashtangayogamalmo.se 

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen, du kan också ta med din egen om du vill.

BRA ATT VETA
Uppehåll v 8 Sportlovet (23/2)
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid före kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen. 
Priset är redan anpassat och reducerat för att passa tex sjukskrivna och pensionärer.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS! Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

För ePassi användare! Anmäl dig till kursen du vill gå, och skriv i meddelanderutan att du betalar via ePassi (helt eller delvis). Gå in via ePassi (app/hemsida) och välj vilket belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. Du får en bekräftelse/kvitto på det, och vi får automatiskt ett meddelande om ditt köp.

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde