En grupp med människor står i en yogapositon
Kurs

Välgörenhetsklass - Guidad klass av första serien i Ashtanga yoga

Ort
Malmö
Startdatum
31 Dec 2023
Tid
09:00-11:00
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Isabella Nitschke
Nummer
63831
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Att utöva yoga innefattar mer än att bara göra positioner på yogamattan. Karma yoga eller Seva – som betyder osjälviskt handlande – är också en viktig del.

ÅRETS SISTA KLASS!
En guidad klass av första serien i Ashtanga yoga som blir donationsbaserad/välgörenhet.

Ashtanga Yoga Malmö stödjer sedan flera år i samarbete med Yogashala Stockholm organisationen V-Care i Mysore, Indien. V-Care arbetar för social förändring, stärkande av flickor och barns rättigheter samt att ge barn från de kastlösa grupperna utbildning och en bättre framtid.
Du kan läsa mer om V-Care och om Seva här: https://www.ashtangayogamalmo.se/ashtanga-yoga/karma-yoga

I år äger klassen rum på årets sista dag och vi avslutar 2023 med en god gärning tillsammans. Söndagen den 31/12 kl 09.00 leder Isabella en klass av första serien enligt tradition på Sanskrit och engelska. Man behöver inte kunna hela första serien för att delta men det är en fördel att vara bekant med grunderna i Ashtangayogans system. 

Du kan ge valfri donation kontant på plats eller via swish 123 576 46 91. Klassen kostar inget (utöver din donation) men anmäl dig gärna i förväg här.

FÖR VEM?
Alla nivåer är välkomna! 
Men lämpar sig inte för helt nybörjare.

KURSLEDARE

Lärare är Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga Yoga-lärare (nivå II) av Sharath Jois, Mysore. Läs mer om Isabella https://www.ashtangayogamalmo.se/om-oss/lararteam

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen, men ta gärna med egen om du har. 

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan yogautövandet. Stäng av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Utforska ämnesområde