Seniorcirkel

Vill du lära dig mer om något, ihop med andra seniorer? Starta en seniorcirkel. En seniorcirkel ger dig både nya insikter, kunskaper och trevligt umgänge.

En seniorcirkel är en vanlig studiecirkel, enda undantaget att deltagarna är äldre. En seniorcirkel kan handla om nästan vad som helst. Vad sägs om matlagning, trafikkunskap, vävning eller kanske bokbinderi? Fyll i intresseanmälan nedan om du vill du starta en seniorcirkel.

Ni träffas på distans - digital studiecirkel

Självklart går det också bra att starta en seniorcirkel på distans. Koppla upp dig via din mobil, dator eller surfplatta och träffa andra seniorer online. Kontakta oss på Medborgarskolan så kan vi hjälpa er igång.

Aktiva seniorer

En av Medborgarskolans medlemsorganisationer är Aktiva seniorer. De har lokalföreningar på ett flertal orter runt om i Sverige. Vår gemensamma verksamhet kan handla om föreläsningar om aktuella ämnen eller med intressanta personer, musikföreställningar, studiebesök, resor eller till exempel studiecirklar inom konst, trädgård, historia, musik, mat eller hantverk.

På vissa orter samarbetar vi även med andra seniororganisationer.

Intresseanmälan för att starta en seniorcirkel

Läs mer på www.medborgarskolan.se/dataskydd