Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Grupparbete runt ett bord

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företag. För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmre era mål. Med nya insikter och en fintrimmad kunskap kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt.

Företagsutbildning

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företag. För oss på Medborgarskolan innebär en företagsanpassad utbildning att vi hjälper er att komma närmre era mål. Med nya insikter och en fintrimmad kunskap kan både ert företag och era medarbetare röra sig framåt.

Vi skräddarsyr företagsutbildningar där innehåll, upplägg och genomförande helt och hållet anpassas efter ditt företags och dina medarbetares behov och förutsättningar. Tack vare vårt breda kontaktnät av ämnesexperter kan vi snabbt föreslå flexibla och kostnadseffektiva lösningar.

Vi anpassar kursen efter ert behov

Enkla paketlösningar eller kurser fungerar sällan för företag. Efter många år på utbildningsmarknaden kan vi med full säkerhet säga en sak: det finns inte två företag med samma behov. Vårt engagemang börjar därför alltid med ett möte och en djupgående utvärdering. Först därefter kommer vi med förslag på lösningar. Målet för oss på Medborgarskolan är att anpassa utbildningen helt och hållet efter ert behov. Det ska vara enkelt att anta nya utmaningar.

Lång erfarenhet av kompetensutveckling

Medborgarskolan är ett studieförbund utan eget vinstintresse. Vi har lång erfarenhet av utbildning och skapar dagligen mötesplatser för vidareutveckling och kompetenshöjning. Vi finns nära dig — vi har kontor och lokaler på en mängd orter runtom i Sverige.

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor, helt enkelt.

Så här fungerar det:

1) Boka ett GRATIS utvärderingsmöte med oss

Vid utvärderingsmötet sitter vi ner tillsamman och går igenom era behov. Hur ser er företagssituation ut? Vad skulle ni vilja uppnå? Tillsammans definierar vi en problemställning och ett mål. Vem vet? Kanske hittar vi en lösning som förvånar!

2) Vi skräddarsyr utbildningen

Just nu är det många som efterfrågar företagsutbildningar i språk, Excel, Word, bokföring och WordPress. Även om det är populära utbildningar finns det inte två kurser som ser likadana ut. Alla utbildningar utgår från era uppsatta mål och syften.

3) Vi genomför utbildningen så att den passar er

Få har tid att gå ifrån arbetsplatsen för att ta sig till en utbildningslokal. Kanske är det egna konferensrummet att föredra? Grupp eller individuell undervisning, vi har båda formerna. En skräddarsydd personalutbildning anpassad efter er verksamhet underlättar för alla.

Kontakta oss för offert eller mer information

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ditt företag och dina medarbetare? Kontakta oss och berätta om era behov!

Exempel på företagsutbildningar

Läs vidare om "Företagsutbildningar i officepaketet"

Företagsutbildningar i Officepaketet

Vi skräddarsyr företagsutbildningar i Officepaketet på flera orter. Vi utgår från era förkunskaper och behov för att skapa rätt kurs för er. Kanske behöver ni utbildning från grunden eller mer avancerade kunskaper i exempelvis Word, Excel eller Powerpoint?

Läs vidare om "Företagsutbildningar i språk"

Företagsutbildningar i språk

Vässa språkkunskaperna! Medborgarskolan kan skräddarsy språkkurser för dig och ditt företag på flera orter. Kanske behöver er säljpersonal en kurs i engelska, arabiska eller tyska? Kanske har ni ny personal som behöver lära sig svenska? Vi anpassar innehåll, upplägg och genomförande efter era behov och förutsättningar.

Läs vidare om "Företagsutbildningar i bokföring"

Företagsutbildningar i bokföring

Vi kan erbjuda företagsutbildningar i bokföring på flera orter. En företagsutbildning i bokföring ger dig kunskap att självständigt kontera, föra dagbok och få kontroll över den ekonomiska verksamheten. Vi lär ut bokföring anpassat efter dina behov.