Dansgrupp står och tittar rakt fram
Kurs

Linedance steg 1 - lätt fortsättning

Ort
Halmstad
Startdatum
17 Jan 2023
Tid
19:10-20:40
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Aleksandar Bencic
Nummer
27884
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

På denna nivå fortsätter vi att att dansa på grundnivå men lär oss lite fler stegkombinationer. Kursen vänder sig främst till dig som dansat ca 1 termin.

Innehål
På kursen dansar vi till all slags musik och lär oss olika stegkombinationer på grundnivå.

För vem
Kursen vänder sig främst till dig som dansat ca 1 termin.

Kursledare
Aleksandar började dansa 2005 och har sedan dess varit mycket aktiv på dansgolvet. Förutom alla kurser han gått så har han även deltagit i en del workshops utomlands med kända koreografer från linedancevärlden. Hans måtto är att övning ger färdighet. Att dansa linedance har varit Aleksandars främsta hobby de senaste åren och han har undervisat i linedance sedan våren 2008.

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Stegbeskrivningar finns att hämta på internet eller få kopierade mot ett självkostnadspris. Medtag bekväma skor och vattenflaska.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

Friskvårdsbidrag gäller på denna kursen!

Ort

Kulturhuset Najaden

Fiskaregatan 21, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde