Ort
Lund
Startdatum
5 Jun 2024
Tid
18:30-20:00
Dag
Onsdag
Nummer
68585
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Vi befinner oss i en klimatkris där varje bråkdel av en grad spelar roll - och metan kan vara vår chans till global kylning. På världsmiljödagen den 5 juni bjuder Medborgarskolan och Greenpeace in dig till en föreläsning om maten och klimatet.

Välkommen på denna föreläsning och workshop med Greenpeace, där vi under 90 minuter kommer att prata om hur maten och klimatet hör samman. Om vad vi kan förändra i vår vardag för att vi och klimatet ska må bättre. Och hur vi som aktiva medborgare kan påverka den lokala demokratin och skapa förändring. 

När: På världsmiljödagen den 5 juni, kl: 18:30-20:00

Var: Medborgarskolans lokaler på Bangatan 6 i Lund, mitt emot centralstationen 

Föreläsningen är kostnadsfri, men föranmälan krävs. Anmäl dig enkelt här nedan! 

 

Vilka är Greenpeace? 
Greenpeace är världens största oberoende miljöorganisation. Vi arbetar hårt för en mer hälsosam och fredlig värld och engagerar oss i olika viktiga miljöfrågor för att skydda klimat och natur. Genom vår vision strävar vi efter att bevara jordens förmåga att vårda livet i all dess mångfald. Vi arbetar för att skapa förändring genom aktivism, forskning och fredliga aktioner för att påverka politiker och företag. 

Ort

Medborgarskolan

Bangatan 6, Lund

Visa på karta

Relaterade artiklar

Djur och natur

Miljöcertifierade för sjunde året i rad

Medborgarskolan Mälardalen har blivit miljöcertifierade för sjunde året i rad. Marie Kim Lindström är verksamhetschef och ansvarig för hållbarhetsarbetet i regi...

11 april 2023
Läs vidare om "Miljöcertifierade för sjunde året i rad"

Utforska ämnesområde