Medborgarskolan med känsla för kropp och hälsa
Kurs

Ledarskap för ungas välmående – för dig som vill agera nu!

Ort
Stockholm
Startdatum
10 Okt 2023
Tid
18:30-19:30
Dag
Tisdag
Nummer
54125
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Ett välmående ledarskap är grunden för att du ska få möjlighet att påverka ungas mående till det bättre. Denna föreläsning är för dig som är lärare, ungdomsledare, tonårsförälder eller en vuxen som på ett eller annat sätt kommer i kontakt med ungdomar och unga vuxna.

Innehåll

Du får lära dig grunderna inom ungdomscoaching och hur de kan användas i din ledarstil för att inspirera unga till ökat välmående. Det är alltid ungdomen själv som väljer vad hen gör, men du som vuxen kan skapa förutsättningar och möjligheter för att den unga ska lyckas och må bra.
 
Denna föreläsning utförs i samarbete med Wake Me Up, en ideell förening med missionen att väcka ungas drömmar och hopp om framtiden och deras kraft att ta sig dit. Unga 16-25 år kan boka gratis professionell coaching via föreningens app. Läs mer på www.wakemeup.se 


Föreläsare:

Julia Karhu är beteendevetare och verksamhetschef på Wake Me Up. Hon är en van föreläsare och utbildare inom välmående och ledarskap.

 

Tid: 10 oktober kl. 18:30

Plats: Digital sändning. Länk till sändningen skickas ut inför start.

Kostnad: Gratis men föranmälan krävs.

 

Med stöd från Stockholms stad

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Relaterade artiklar

Ekonomi och samhälle

Fantastiska, uppskattade funkisaktiviteter

Hos Medborgarskolan i Linköping är de så kallade “funkis-aktiviteterna” en stående punkt på programmet. Det är många aktiviteter som riktar sig till personer me...

5 juli 2023
Läs vidare om "Fantastiska, uppskattade funkisaktiviteter"

Utforska ämnesområde