Medborgarskolan med känsla för kropp och hälsa
Kurs

Världsdagen för psykisk hälsa – Föreläsning

Ort
Stockholm
Startdatum
10 Okt 2023
Tid
17:30-18:15
Dag
Tisdag
Nummer
53636
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Kunskap om psykisk hälsa är avgörande för att bryta de negativa trender vi ser hos såväl unga som vuxna. Dessutom krävs tydlighet om hur du ska agera för att främja välmående, vilket är en skyddsfaktor mot ohälsa. Välkommen på en kostnadsfri digital föreläsning tillsammans med föreningen Wake Me Up.

Innehåll 

I denna livesändning får du lära dig skillnaden mellan psykisk hälsa, ohälsa och psykisk sjukdom. Dessutom får du tips om forskningsbaserade övningar som kan hjälpa dig stärka ditt och andras välmående.
 
Denna föreläsning utförs i samarbete med Wake Me Up, en ideell förening med missionen att väcka ungas drömmar och hopp om framtiden och deras kraft att ta sig dit. Unga 16-25 år kan boka gratis professionell coaching via föreningens app. Läs mer på www.wakemeup.se 


Föreläsare:

Julia Karhu är beteendevetare och verksamhetschef på Wake Me Up. Hon är en van föreläsare och utbildare inom välmående och ledarskap.

 

Tid: 10 oktober kl. 17.30

Plats: Digital sändning. Länk till sändningen skickas ut inför start.

Kostnad: Gratis men föranmälan krävs.

 

Med stöd från Stockholms stad

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Relaterade artiklar

Ekonomi och samhälle

Fantastiska, uppskattade funkisaktiviteter

Hos Medborgarskolan i Linköping är de så kallade “funkis-aktiviteterna” en stående punkt på programmet. Det är många aktiviteter som riktar sig till personer me...

5 juli 2023
Läs vidare om "Fantastiska, uppskattade funkisaktiviteter"

Utforska ämnesområde