Musikläger i sommar

Vilket instrument drömmer du om att kunna spela? Eller är det sjunga du gillar? Tillsammans spelar vi instrument, skriver låtar och har kul med musik. Målet - att på två veckor skapa ett helt nytt och egenskrivet album som släpps på Spotify!

Alla deltagare kommer få chansen att testa en massa coola instrument såsom piano, gitarr, trummor, körsång och mycket mer. Inga förkunskaper krävs, men om du redan spelar ett instrument får du jättegärna skriva det i anmälan. 

Ett album är ju inte bara musik. Vi kommer därför tillsammans att också designa omslaget till albumet och de som vill kommer få utrymme att filma, dansa eller bara rocka loss i musikvideon vi gör till en av våra egna låtar.

Gör en icke-bindande anmälan så tidigt som möjligt för störst chans att få en plats! Vi kommer att ge besked om antagning löpande i slutet av varje månad. Vid antagningsbesked kommer ytterligare information och faktura, när fakturan är betald så bekräftas platsen.

Åldrarna är främst 7-12, men hör av er om ni är intresserade även om ni faller utanför det spannet så kanske vi kan ordna ett till läger med annan åldersprofil!

Platserna är väldigt begränsade - så tveka inte på att göra en intresseanmälan om ni är intresserade för att hålla en plats. Har ni några frågor så går det bra att maila dem till karin@musikgladjen.se eller ringa 0760-22 34 51

Sommarlägren i Lund, Malmö, Eslöv och Helsingborg arrangeras i ett samarbete mellan Musikglädjen och Medborgarskolan!

Musikglädjen1

Musikglädjen2